Queen Bomonti nerede?
Bomonti'de hayata geçirilen Queen Bomonti nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Sinpaş imzasıyla 1+0, 1+1, 2+1, 2.5+1, 3.5+1 ve 4.5+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Queen Bomonti nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; İstanbul Şişli ilçeside yer alan proje Bomonti'de konumlandırılıyor. 10 bin metrekarelik Şehir Parkı bulunan proje Taksim'e 5 dakika, Nişantaşı'na 10 dakika, Sultanahmet'e 15 Dakika, Dolmabahçe'ye 5 dakikalık mesafede yer alıyor.  

1 milyar 250 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşa edilen projede ev sahibinin ihtiyacına göre büyütme ya da küçültme yapabileceği 1.080 modül bulunuyor. 48'inci katında panoramik İstanbul manzaralı özel tasarım lounge alanı yer alan projede dairelerin derinliği 9 metreye ulaşabiliyor. Ayrıca projede tek ünite, istenirse 4 ünitenin birleştirilebileceği 50, 80 ve 100 metrekare büyüklüğündeki modüllerde farklı yaşam alanları oluşturulabiliyor.

Queen Bomonti nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Queen Bomonti ödeme planı için tıklayınız.

Queen Central Park nerede? Tıklayınız.

Queen Central Park ne zaman teslim? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181