Queen Bomonti ödeme planı!
Sinpaş imzasıyla 1+0, 1+1, 2+1, 2.5+1, 3.5+1 ve 4.5+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Queen Bomonti ödeme planı belli oldu.

10 bin metrekarelik Şehir Parkı bulunan Queen Bomonti ödeme planı şu şekilde; 60 ay vade imkanının bulunduğu projede yüzde 5 peşinat imkanı da sunuluyor. Daire derinliği 9 metreye ulaşabilen proje 1 milyar 250 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşa ediliyor. 48'inci katında panoramik İstanbul manzaralı özel tasarım lounge alanı yer alan projede ister tek ünite, istenirse 4 ünitenin birleştirilebileceği 50, 80 ve 100 metrekare büyüklüğündeki modüllerde farklı yaşam alanları oluşturulabiliyor. Bomonti'de hayata geçirilen projede highlife temalı evler bulunuyor.

Ayrıca projede  ev sahibinin ihtiyacına göre büyütme ya da küçültme yapabileceği 1.080 modül bulunuyor

Queen Bomonti ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Queen Central Park nerede? Tıklayınız.

Queen Central Park ne zaman teslim? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181