Referans Bahçeşehir Kiptaş satılık!
Merak edilen Referans Bahçeşehir Kiptaş satılık dairelerini sizler için araştırdık. Kiptaş Referans Bahçeşehir satılık daireler arasında 1+1'den 4.5+1e kadar daire yer alıyor.

1+1,2+1,3+1,3,5+1,4+1 ve 4,5+1'den oluşan altı farklı tip daire seçeneği bulunan proje Bahçeşehir konut projeleri arasında yer alıyor.465 konut ve 34 ticari üniteden oluşan projede fitness center, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları gibi zengin sosyal donatı alanları da yer alıyor. 

Markalı konut üreticisi Kiler GYO imzası taşıyan proje Bahçeşehir konut projeleri arasında yer alıyor. 26 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Referans Bahçeşehir projesi Kiptaş ile Kiler GYO imzasıyla yükseliyor.

Referans Bahçeşehir Kiptaş satılık daireleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Referans Bahçeşehir nerede? Tıklayınız.
Referans Bahçeşehir fiyat bilgisi için tıklayınız.
Referans Bahçeşehir teslim tarihi? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181