Rutan İnşaat Bahçeşehir projesi!
22 katlı tek bloğun yükseldiği Rutan İnşaat Bahçeşehir projesi çalışmaları devam ediyor. 

Oldukça geniş yaşam alanlarına sahip olan proje 2 bin 267 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Daire büyüklüklerinin 75 ile 250 metrekare arasında değişim gösterdiği Rutan İnşaat Bahçeşehir projesinde lobi ve resepsiyon alanı yer alıyor. Otel konseptine sahip olan  1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri tasarlanıyor.

Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Bahçeşehir Suites projesi​nde açık ve kapalı havuz, cafe restoran, açık sinema, kapalı sinema, çocuk kreşi, açık çocuk parkı, bilardo salonu, 700 metrekare spa ve house keepıng bulunuyor. İstanbul Başakşehir'de 107 konut ve 6 dükkandan oluşan Rutan İnşaat Bahçeşehir projesi  33 adet 1+1, 60 adet 2+1, 14 adet 3+1 konuttan oluşuyor.

Rutan İnşaat Bahçeşehir projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Rutan İnşaat Bahçeşehir projesi fiyat için tıklayınız.

Rutan İnşaat Bahçeşehir projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181