Sarıyer konut projeleri 2018!
Sarıyer konut projeleri 2018 listesini sizler için derledik. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Sarıyer ilçesinde Nisan 2018 döneminde toplam 153 konutun satışı yapıldı. Markalı konut projelerinin de yer aldığı ilçede konut satışları sürüyor.

İşte Sarıyer konut projeleri 2018 listesi

Aşçıoğlu Sarıyer projesi
60 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan Aşçıoğlu Sarıyer projesi müstakil konutlardan oluşacak. Aşçıoğlu'nun kendi arazisi üzerinde inşa edilecek olan Aşçıoğlu Sarıyer projesi 7 bin 10 metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselecek. Aşçıoğlu Sarıyer projesi detayları için tıklayınız.

Dap Maslak
Dap Yapı imzası ile karma konseptte inşa edilecek olan Dap Maslak projesinin 1.5 milyar lira yatırım bedeline sahip olması planlanıyor. İstanbul Sarıyer'de hayata geçirilecek projenin 4 kolon üzerine oturacak mimaride yükselmesi bekleniyor. Dap Maslak fiyatları ve teslim tarihi için Tıklayınız.

Eczacıbaşı Ayazağa projesi
76 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek olan Eczacıbaşı Ayazağa projesi İstanbul Sarıyer'de yükselecek. İstanbul Ayazağa'da konumlanacak olan Eczacıbaşı Ayazağa projesi karma konsepte sahip olacak. Eczacıbaşı Ayazağa projesi nerede? Tıklayınız.

Olive Sarıyer Evleri
4+1 dairelerden oluşan Olive Sarıyer Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 220 metrekare ila 240 metrekare arasında değişiyor. 3 bin 300 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Olive Sarıyer Evleri projesi 20 adet daireden oluşuyor. Olive Sarıyer Evleri teslim tarihi ve daire fiyatları Tıklayınız.

​Avangart İstanbul
Gül Proje ve Emlak Konut GYO ortaklığı tarafından hayata geçirilen ​Avangart İstanbul projesinde 8 blok yükselecek. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin tasarlandığı Avangart İstanbul projesinde 750 konut ve 12 ticari birim bulunuyor. Avangart İstanbul daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Sarıyer konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181