Sea Pearl'ün %20'si yabancılara satıldı!
Ataköy, birçok ulusal ve uluslararası firmanın , dikkatini çekmeye devam ediyor. Kuzu Group projesi olan Sea Pearl Ataköy'de satış ve inşaat çalışmaları tüm projenin şimdiye kadar yüzde 45'inin satıldığı, alıcıların yüzde 20'sinin de yabancı yatırımcı olduğu belirtildi. Yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle 2 etap halinde hayata geçirilen projenin ilk etabı 217 bin metrekare inşaat alanına, 6 bin 185 metrekare gölet alanına, 33 bin metrekare de yeşil alan ve yürüyüş yollarına sahip bulunuyor. Metrekare ortalama birim fiyatı 7 bin 200 dolardan başlayan Sea Pearl Ataköy'de, ilk etabın teslimlerinin Temmuz 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. Group Yönetim Kurulu üyesi Özen Kuzu, "Kuzu Group olarak katıldığımız tüm fuarlarda yerli yatırımcılar kadar yabancı yatırımcıların da Ataköy'e olan ilgisini bire bir gözleme . imkânımız oluyor. En son katıldığımız Cityscape Turkey ı fuarında, SeaPearl Ataköy'den değeri 24 milyon TL olan ' 6 konut satışı yaptık. Konumu, sahip olduğu sosyal alanları, lüksü yeniden yorumlayan mimarisi ile İstanbul'un denize sıfır tek premium projesi olan Sea Pearl Ataköy'de toplam satışların yüzde 45'ini tamamladık. Bu oranın yüzde 20'sini yabancılara yaptık" dedi. Sea Pearl Ataköy, gerek konumu, gerek ayrıcalıklarla dolu sosyal alanları gerekse lüksü yeniden yorumlayan mimarisi ile İstanbul'un mega projesi ünvanına sahip.

OTEL İÇİN DUBAİLİ JUMEIRAH İLE İMZALAR ATILDI
Ataköy'ün, birçok ulusal ve uluslararası firma tarafından da tercih edilir hale geldiğini de belirten Özen Kuzu "Biz de Sea Pearl Ataköy'de yer alan jğ 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştık. Jumeirah Group'la yaptığımız anlaşma, projemizin yanı sıra bölgeye ve hatta İstanbul'a artı değer katacak"  dedi.

TÜM BÖLÜMLER DENİZ MANZARALI
Sea Pearl Ataköy'de her blokun kullanımına özel 150 ila 200 metrekare arasında değişen fitness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve bunların yanı sıra çocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu yolları, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası, barok tarzı peyzaj alanı yer alıyor. Sea Pearl Ataköy'deki tüm bağımsız bölümlerdeniz manzarasına hâkim bir konumda yükseliyor.

Habertürk Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181