Seapearl Ataköy'de kişiye özel ödeme planı!
Ataköy sahilde Kuzu Grup imzası ile hayata geçen SeaPearl projesinde çalışmalar sürüyor. 2.7 milyar dolar yatırım değerine sahip projede örnek daire de hazırlandı. Her katta kesintisiz deniz manzarası sunulan projede teslimlerin Temmuz 2017'de başlayacağını belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Örnek dairelerimizde lüks konut nasıl yapılır gösterdik" dedi.

İstanbul Ataköy'de denize sıfır konumda yükselen 'SeaPearl' konut projesinde sona yaklaşıldı. 2.7 milyar dolar yatırımla hayata geçen projede ilk etap teslimleri Temmuz 2017'de başlayacak. Projenin örnek daireleri hazırlayarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon tarafından dekore edilen, alanları 119 metrekare olan 1.5+1 ve alanlan 385 metrekare olan 4.5+1 tipindeki örnek daireler, projeyi ziyaret eden yatırımcı profilinden tam not aldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "2014 yılından bu yana inşaatına ve satışına devam ettiğimiz projemizde merakla beklenen örnek dairelerimizi ziyaretçiler için hazır hale getirdik. 'Lüks konut nasıl yapılır?' sorusuna örnek dairelerle cevap vermiş olduk. Örnek dairelerimizin hazırlanmasının ardından kısa bir süre geçmesine rağmen aldığımız olumlu tepkiler bizleri çok mutlu ediyor. Öyle ki yatırım yapma fikrini bir süre durduran yatırımcılarımız örnek daireleri gördükten sonra bu kararlarını hızlandırarak yatırımlarını sonuçlandırdılar" dedi.

BÖLGE DEĞERLENİYOR
Merkezlere yakınlığı, yapıların kalitesi, park ve yeşil alanları ile İstanbul'un en lüks semtlerinden biri olan Ataköy'de inşa ettikleri proje ile bölgeye değer kattıklarını söyleyen Kuzu "Geçtiğimiz günlerde açıklanan TSKB Gayrimenkul 'ün raporuna göre, İstanbul'da son bir yılda markalı sıfır konutlarda en yüksek değer artışı yaklaşık yüzde 33 ile Üsküdar'da görülürken, Bakırköy'de yüzde 32 artış yaşandı" diye konuştu. SeaPearl Ataköy, yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle 2 etap halinde yükseliyor. 217 bin metrekare inşaat alanına, 6 bin 185 metrekare gölet alanına, 33 bin metrekare de yeşil alan ve yürüyüş yollarına sahip olan 1. etap projede metrekare birim fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor. İlk etapta teslimlerin Temmuz 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. 20 katlı 4 blokta 631 üniteden meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ila 398 metrekare arasında değişebilen 1+1 'den 4,5+1 'e kadar farklılık gösteren konut tipleri yer alıyor.

KİŞİYE ÖZEL ÖDEME
Projedeki ödeme planıyla ilgili de konuşan Kuzu," Kişiye özel ödeme planları sunuluyor. Yatırımcılar ile karşı karşıya gelip onları dinleyip nasıl bir ödeme planı ile ev sahibi olabileceklerini dinliyoruz" dedi. Projede her bloğun kullanımına özel 150 ile 200 metrekare arasında değişen fitness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve çocuk oyun alanları, deniz kenarında yürüyüş imkanı, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası, barok tarzı peyzaj alam da yer alıyor. Projedeki tüm bölümler deniz manzarasına sahip.

KOLAY ULAŞIM ATAKÖY
Havaalanına 2 km uzaklıkta olan projenin, E5 ve Basın Express yolu üzerinden TEM ile bağlantısı bulunuyor. FSM Köprüsü'ne 25, Boğaziçi Köprüsü'ne 17, Ataköy Yat Limanı'na 1 km mesafede yükselen SeaPearl Ataköy'de doğrudan ulaşım, sahil yolu olarak da bilinen Rauf Orbay Bulvarı'ndan sağlanıyor.

JUMEIRAH ATAKÖY'DE
KUZU Grubu, lüks otel zinciri Jumeirah ile projesindeki otelin işletmesi için anlaştı. Projedeki 202 odalı otel ile 62 rezidans ünitenin 2019da hizmete açılması planlanıyor. 57 ile 400 metrekare arasında değişen rezidanslar 1+1 'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Otel biriminde ise 47 ile 430 (teraslı) metrekare arasında değişen standart, junior süite, executive süite, hospitality süite ve presidental süite; 2 bin 344 metrekare konferans salonu, 2 bin 800 metrekare VIP Club, 244 metrekare VIP business center, 1400 metrekare yeme içme alanı, 500 metrekare denize sıfır restoran, 3 bin 265 metrekare spor salonu, 900 metrekare market alanı, Türk Hamamı, fitness- spa alanı, açık/kapalı yüzme havuzu ve butik dükkânlar da yer alıyor.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181