Sefaköy Oerlikon projesi nerede? İşte lokasyonu...
5 katlı 2 bloktan oluşması öngörülen Sefaköy Oerlikon projesi nerede sorusunun cevabı belli oldu. İstanbul Küçükçekmece'de yükselecek.

Sefaköy Oerlikon projesi nerede sorusunun cevabı şu şekilde; İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alacak olan proje Küçükçekmece Sefaköy Mahallesi'nde konumlanıyor. Proje Arel Üniversitesi Sefaköy kampüsüne 50 metre, Atatürk Havalimanı’na 200 metre, Armoni Park Alışveriş Merkezi’ne 650 metre, İBB Sefaköy Kapalı Havuz ve Kütüphanesi’ne 170 metre uzaklıkta yer alacak.



Toplam inşaat alanı 102 bin 394 metrekare olacak olan Sefaköy Oerlikon projesinde 500 konut ve 29 adet dükkanın bulunması öngörülüyor. Hidrel A.Ş. imzası ile inşa edilecek olan projede 20 adet 1+0, 435 adet 1+1 ve 45 adet 2+1 daire tiplerinin bulunması öngörülüyor.

17 bin 688,49 metrekare alan üzerinde inşa edilmesi beklenen Sefaköy Oerlikon projesinin 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerinden oluşması bekleniyor. 55 milyon 460 bin TL yatırım bedeline sahip olması beklenen projede proje sahibi Hidrel Hidrolik Elemanlar San. Ve Tic. A.Ş. iken müteahhit firma Mar Yapı Turizm İnş. San ve Tic. A.Ş.'dir.

Sefaköy Oerlikon projesi nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Sefaköy Oerlikon projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Sefaköy Oerlikon projesi fiyat için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181