Semt Bahçekent fiyatları Kasım 2019!
1+1’den 4+1’e kadar 26 farklı tip daire bulunan Semt Bahçekent fiyatları Kasım 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Semt Bahçekent fiyatları Kasım 2019 detayları belli oldu. Ticari alanların ve konutların yer aldığı 313 bin TL'den başlıyor.

Ticari alanların yerleşimi dışa dönük olacak şekilde tasarlanan Semt Bahçekent projesinde 26 adet ticari ünite yer alacak. Sur Yapı imzası hayata geçirilen proje hem yatırımcıya hem oturumcuya hitap ediyor. ​Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Sur Yapı Semt Bahçekent 669 konuttan oluşacak.

125 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Semt Bahçekent Emlak Konut satılık dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ila 222 metrekare arasında değişecek. ​

Semt Bahçekent fiyatları Kasım 2019 detayları sizler için derledik. Semt Bahçekent daire fiyatları ve Semt Bahçekent ev fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Semt Bahçekent teslim tarihi? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181