Seyrantepe'ye yeni proje; Sky Residence
​Karma konsepte sahip olan Skyland İstanbul projesinin en kısa bloğu olan Sky Residence projesi İstanbul Seyrantepe'de yükseliyor.

46 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Sky Residence projesinde 4+1 dubleks dairelerin teraslarında özel peyzaj alanları bulunuyor. Eroğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Sky Residence projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, concierge hizmeti, çocuk oyun alanları, fitness ve wellness merkezi bulunuyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçeneklerinin bulunduğu Sky Residence projesi 180 adet rezidanstan oluşuyor. 10 bin metrekare özel peyzaj alanına sahip olan Sky Residence projesinde dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ila 200 metrekare arasında değişiyor. 

Sky Residence teslim tarihi? Tıklayınız.

Sky Residence fiyat? Tıklayınız.

Sky Residence nerede? Tıklayınız.

Sky Residence iletişim!
Web: www.skylandistanbul.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181