Seyrantepe yeni konut projeleri!
Seyrantepe yeni konut projeleri listesini sizler için derledik. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan İstanbul Seyrantepe konut projeleri kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Seyrantepe konut projeleri 2018 konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

İşte Seyrantepe yeni konut projeleri listesi

​Avangart İstanbul Kağıthane
Gül Proje ve Emlak Konut GYO ortaklığı tarafından hayata geçirilen Avangart İstanbul Kağıthane projesinde 750 konut ve 12 ticari birim yer alıyor. 8 bloğun yükseldiği Avangart İstanbul Seyrantepe projesinde  7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, açık otopark, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, sosyal tesis, fitness center, spor salonu, sauna, türk hamamı, basketbol sahası, tenis kortu, cafe, restoran, çocuk parkı, yeşil alan, yürüyüş yolları yer alıyor. Avangart İstanbul fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Skyland İstanbul
Hemen teslim dairelerin bulunduğu projede 3 bin 500 araçlık otopark, akıllı ev teknolojileri, restoran, fitness, wellness ve spa imkanı bulunuyor. Her katta 83 metrekare ila 2000 metrekare arasında istenilen büyüklükte ofislerin tasarlandığı Skyland İstanbul projesinde 504 ofis yer alıyor. 1+1’den 4+1’e kadar, 4+1 dubleks tipleri de olmak üzere farklı konut seçeneklerinin tasarlandığı projede Sky Residence bloğunda 4+1 dubleks daireler teras ayrıcalığı ile tasarlandı. Skyland İstanbul nerede? tıklayınız.

​Sky Residence
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçeneklerinin bulunduğu Sky Residence projesinde dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ila 200 metrekare arasında değişiyor. Karma konsepte sahip olan Skyland İstanbul projesinin en kısa bloğu olan Sky Residence projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, concierge hizmeti, çocuk oyun alanları, fitness ve wellness merkezi bulunuyor. Sky Residence teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Vadipark Seyrantepe
234 dairenin yanı sıra 92 ofisin de bulunduğu Vadipark Seyrantepe projesi 4 ofis, 3 konut bloğu şeklinde tasarlanıyor. ​Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak alıcılarına sunulduğu Vadipark Seyrantepe projesi Avrupa Yakası'nda yer alan projeler içerisinde bulunuyor. Vadipark Seyrantepe projesi 4 bin 873 metrekare kat bahçesine sahip. Vadipark Seyrantepe nerede tıklayınız.

Seyrantepe yeni konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Seyrantepe inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181