Skyland İstanbul'da 120 ay taksitli peşinatsız kampanya!
Kısa bir süre önce satışa sunulan Skyland İstanbul'un rezidans etapları olan Sky Residence'ta ve Tower Residence'ta geçerli kampanya ile 120 ay taksit ve sıfır peşinat imkanı sunuluyor. Taksitlerin 3.800 TL'den başladığı kampanyada ayrıca rezidans dairelerde ödemelerde 2019'da başlıyor.

Akıllı ev teknolojileri, restoran, fitness, wellness ve spa mekanların yanı sıra 3.500 araçlık otoparkı da bulunan Skyland İstanbul'un Tower Residence etabında 1+0’dan 4+1’e kadar daire seçenekleri tasarlandı. 

Skyland İstanbul'un son kulesi olan ve 6 ay sonra teslimlerin yapılacağı Sky Residence bloğunda ise 1+1’den 4+1’e kadar, 4+1 dubleks seçeneği de olmak üzere farklı konut tipleri yer alıyor. 4+1 dubleks dairelerin teras ayrıcalığı ile tasarlandığı Sky Residence’ta 10.000 metrekarelik özel peyzaj alanı bulunuyor.

Skyland İstanbul iki farklı rezidans bloğu, teras evler etabı ve yine 2 bloktan oluşan ofis alanlarına sahip.

Skyland İstanbul nerede? tıklayınız.

Skyland İstanbul teslim tarihi? tıklayınız.

Skyland İstanbul fiyat bilgisi? tıklayınız.

Skyland İstanbul iletişim!

Adres: Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe-Şişli/İstanbul
Telefon: 444 57 59
Web: www.skylandistanbul.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181