Skyland İstanbul fiyat 2018!
1+1’den 4+1’e kadar, 4+1 dubleks tipleri de olmak üzere farklı konut seçeneklerine sahip olan Skyland İstanbul fiyat 2018 bilgisi belli oldu.

Lokasyonu ile dikkat çekmekte olan Skyland İstanbul fiyat 2018 bilgisine göre dairelerin fiyatları 747 bin TL’den başlıyor, ofislerin fiyatları ise 1.026.000 TL’den  başlıyor. Eroğlu Gayrimenkul imzası ile Avrupa Yakası Seyrantepe'de konumlandırılan projede her katta 83 metrekare ila 2000 metrekare arasında istenilen büyüklükte ofisler de bulunuyor. Hemen teslim dairelerin yer aldığı projede 3 bin 500 araçlık otopark, akıllı ev teknolojileri, restoran, fitness, wellness ve spa imkanı konut alıcılarına sunuluyor.

10.000 metrekare büyüklüğünde özel peyzaj alanının bulunduğu projede 504 ofis yer alıyor. İki farklı rezidans bloğu ve teras evler etabının da tasarlandığı projede Sky Residence bloğunda 4+1 dubleks daireler teras ayrıcalığı ile planlandı

Skyland İstanbul fiyat 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Skyland İstanbul satış ofisi için tıklayınız.

Skyland İstanbul nerede? tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181