Her katta 83 metrekare ila 2000 metrekare arasında istenilen büyüklükte ofislerin tasarlandığı Skyland İstanbul lokasyon bilgisini sizler için araştırdık.

Skyland İstanbul lokasyon bilgisi şu şekilde; 2. Köprüye sadece birkaç kilometrelik mesafede olan Skyland İstanbul, 1. ve 3. köprülerin bağlantı yolları üzerinde, havalimanlarının çok yakınında, İstanbul yollarının kesiştiği yerde bulunuyor. Taksim-Hacıosman metro hattının yanı başındaki konumuyla ulaşım sorununun ortadan kalktığı Skyland İstanbul, Seyrantepe TT Stadyumu’nun yanında, bölgede TEM’e direkt bağlantısı olan tek proje olma zelliği taşıyor.



Lokasyonu ile dikkat çekmekte olan Skyland İstanbul projesinde 1+1’den 4+1’e kadar, 4+1 dubleks tipleri de olmak üzere farklı konut seçenekleri tasarlanıyor. Eroğlu Gayrimenkul imzası ile Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükselen projede 10.000 metrekare büyüklüğünde özel peyzaj alanı yer alıyor. 

Toplam 504 ofisten oluşan Skyland İstanbul projesinde satışlar devam ediyor. Hemen teslim dairelerin bulunduğu projede Sky Residence bloğunda 4+1 dubleks daireler teras ayrıcalığı ile tasarlandı. Projede 3 bin 500 araçlık otopark, akıllı ev teknolojileri, restoran, fitness, wellness ve spa imkanı bulunuyor. 

Skyland İstanbul lokasyon ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Skyland İstanbul satış ofisi için tıklayınız.

Skyland İstanbul nerede? tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr