Skyland İstanbul Seyrantepe'de yükseliyor!
Skyland İstanbul, İstanbul’un benzersiz güzelliklerinden esinlenilerek tasarlanan karma bir proje. Her geçen gün büyüyen ve gelişen çevresiyle Skyland İstanbul projesi, konumu ve içerdiği fonksiyonlar sayesinde benzersiz bir yaşam kolaylığı sağlıyor. Proje, havaalanları, metro istasyonuna olan 500 m. mesafesi, köprü ve ana yollara yakınlığı ile yaklaşık 12 bin kişiyi buluşturan yatırım değeri her geçen gün artan hareketli bir merkez olmaya hazırlanıyor.

Yüzde 0,69 faiz oranlarıyla görülmemiş ödeme kolaylıkları
Skyland İstanbul, Seyrantepe Arena’ya komşu olması, TEM bağlantı yollarına yakınlığıyla dikkat çekerken, sağladığı imkanlarla karma bir yaşam alanı sunuyor. Skyland İstanbul, rezidans sakinlerine, akıllı ev teknolojileri, restoran, fitness, wellness ve spa mekanlarının yanı sıra kapalı otopark ve proje alanına iki farklı giriş gibi ince düşünülmüş detaylarla konforlu bir yaşam vadediyor. Teknolojiyle doğallığın, ihtiyaçla huzurun harmanlanarak geleceğin konut projesinin yaratıldığı Skyland İstanbul, yüzde 0,69 faiz oranıyla cazip bir yatırım fırsatı sunuyor.

Her ihtiyaca uygun farklı daire seçenekleri sunan Skyland İstanbul’da, ister Belgrad Ormanı’na bakmak, isterse eşsiz İstanbul manzarasını izlemek isteyenlere göre tasarlanan rezidanslar, sahiplerine huzur ve mutluluğu yakalatıyor.

Geniş balkonlarıyla yaşam alanlarını büyüten ve yaz-kış sakinlerine yemyeşil manzaraya karşı uyanma imkanı veren Teras Evler, ince detaylarla döşenmiş daireleri, sosyal yaşam alanlarıyla stresten uzak bir hayat sunuyor.

İstenilen büyüklükte tasarlanabilen ofisler
Skyland İstanbul’un ofis kulesi ise konumu, 360 derece kapanmayan manzarası, teknolojik altyapısı ve benzersiz sosyal olanaklarıyla, çalışmaktan keyif alınacak bir ortam sunuyor. 120.000 m2 ofis alanı ile 504 ofisten oluşan sahip proje, modern iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak bölümler ve daha birçok farklı ince detaya sahip. Proje, Büyükdere Caddesi ve Maslak paralelinde merkezi iş alanı üzerinde olması ve TEM otoyolundan tek giriş alarak direkt bağlantı sağlamasıyla trafik sorununa da çözüm buluyor.

Skyland İstanbul’un ofis kulesi yüksek yatırım değeri ve birleştirilerek her katta 2 bin m2’ye kadar istenilen büyüklükte tasarlanabilen ofisleriyle benzersiz fırsatlar sunuyor.Proje, banka kredisiz 48 ay sıfır vade imkânı ile gayrimenkul sahiplerine yatırımları için değer katma fırsatı da veriyor.

Bugüne kadar İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Oksizen Konutları, Florya Ekşinar Konakları, Harmony Towers, Platform Merter ve Yeni Moda Evleri projelerini tamamlayarak müşterilerine teslim eden Eroğlu Gayrimenkul, lokasyonu ve ödeme fırsatlarıyla fark yaratan Skyland İstanbul projesi ile İstanbul’u dünya markası konumuna getirecek prestijli bir işe imza atıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181