Skyland İstanbul Türkiye'nin en hızlı asansörüne sahip!
Eroğlu Yapı’nın karma projesi Skyland İstanbul akıllı bina teknolojileriyle daha hızlı, güvenli ve tasarruflu bir yaşam sunuyor. İstanbul’un merkezindeki Skyland İstanbul sakinleri, yüksek standartlardaki yaşam alanlarında akıllı bina teknolojilerinin konforunu deneyimliyor.

Skyland İstanbul’da yarım dakikada zirveye yolculuk
Rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Skyland İstanbul, Türkiye’de bir karma projede kullanılan en hızlı ve en güvenli asansöre sahip. Her detayında kalite, lüks ve akıllı çözümler bulunan projenin asansörleri saniyede 7 metre yol alıyor. Otis marka asansör, Skyland İstanbul’un 44 katlı en yüksek kulesini yaklaşık yarım dakikada çıkıyor. Akıllı yolcu yönlendirme sistemi Compass, yüksek binalardaki düşey trafiği azaltarak uzun asansör kuyrukları, ara duraklar ve ekstra bekleme sürelerini minimuma indiriyor.

Kendi kendini şarj edebilen enerji ve çevre dostu asansörler
Eroğlu Yapı, tüm projelerinde çevrenin en az oranda etkilenmesi ve kirlenmenin asgari oranda tutulmasını sağlamak amacıyla doğal kaynakları optimum seviyede kullanmaya özen gösteriyor. Projelerinde modern teknoloji ve çevre dostu uygulamaları kullanan Eroğlu Yapı, doğayı koruyan ve yakıt masrafını azaltan elektrikli araçlar için şarj üniteleri kuruyor. Bu vizyon ile Skyland İstanbul projesinde de verimlilik esaslı çalışan akıllı asansörler kullanılıyor. Skyland İstanbul’un asansörleri kendi enerjisini üreterek şarj olabiliyor ve enerji tüketiminde yüzde 27 tasarruf sağlıyor.

Su ve enerji tüketiminin kumandası ev sahiplerinin elinde
Skyland İstanbul’un iklimlendirme teknolojisi ise farklı mekânlarda farklı ısı değerleri oluşturarak daha konforlu ve tasarruflu bir yaşam sunuyor. Touch panel, tüm aydınlatma ve iklimlendirme sisteminin mobil cihazlar ve bilgisayarlar aracılığıyla kontrol ve kumanda edilebilmesini sağlıyor. Ev sahipleri touch panel üzerinden su ve enerji tüketim miktarının da takibini yapabiliyor. Skyland İstanbul sakinleri akıllı bina teknolojileri aracılığıyla concierge hizmetlerine erişebiliyor, teknik servis, sağlık görevlisi ve alışveriş gibi çeşitli hizmetlerden faydalanabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181