Soyak Arnavutköy teslim tarihi!
Soyak İnşaat tarafından hayata geçirilecek Soyak Arnavutköy projesi teslim tarihi henüz netleşmedi.

İstanbul Arnavutköy'de inşa edilen proje lokasyon avantajıyla dikkat çekiyor. 43 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip Soyak Arnavutköy projesi 3 blok olarak tasarlanıyor.

İstanbul'un çeşitli lokasyonlarında markalı konut projeleri inşa eden Soyak İnşaat'ın en dikkat çeken projelerinden Soyak Konforia projesi ise Bahçeşehir’in kuzeyinde yükseliyor. LEED Yeşil Bina Sertifikası’na uygun bina kriterleri ile toplam 5.000 konuttan oluşacak Soyak Konforia projesi İstanbul’un yeni merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Bahçeşehir’in kuzeyinde yeni bir yaşam vaadi sunuyor. Alışveriş ve spor alanları bulunan Soyak Konforia projesi en büyük ‘yeşil bina’ projelerinden birine imza atmayı hedefliyor. Ayrıca Soyak İnşaat Soyak Siesta Oxygen proje ile de dikkat çekiyor.

Soyak Arnavutköy iletişim!
Adres: Büyükdere Cd. No:38 Mecidiyeköy
Telefon: 444 07 95
Web: www.soyak.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181