Soyak Yapı'dan yeni proje; Soyak Konforia
Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak, İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında çağdaş ve fonksiyonel konut projelerini başarıyla hayata geçirmeye devam ediyor.

Projelerini daha konforlu ve mutlu yaşam hedefiyle geliştiren Soyak Yapı, İstanbul’un yeni merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Bahçeşehir’in kuzeyinde yeni bir yaşam vaadi sunuyor. 3. havaalanı projesi ve 3. Köprü bağlantı yollarına yakınlığıyla dikkat çeken, hızlı tren istasyonu ve metro durağına yakın konumuyla fark yaratan bölgenin değeri, önümüzdeki yıllarda hayata geçecek Kanal İstanbul Projesi ile katbekat artacak.

İstanbul’un ilk mega-yeşil projesi Soyak Konforia, İstanbul’un yeni merkezinde yükseliyor
Soyak Yapı, İstanbul’un geleceği en parlak bölgesi Kuzey Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Soyak Konforia Projesi ile yatırımlarına yenisini ekliyor. LEED Yeşil Bina Sertifikası’na uygun bina kriterleri ile toplam 5.000 konuttan oluşacak proje, alışveriş merkezlerinin ve spor alanlarının da içinde bulunduğu geniş bir bölgede yer alıyor.

%10 peşin indirimi ya da ‘0’ faizli Soyak Finansmanı ile sahip olunabilecek Soyak Konforia’da 2+1 daireler 312 bin TL’den, 3+1 daireler ise 372 bin TL’den başlıyor. Eylül 2017’de teslim edilecek olan projede yüzde 1 KDV avantajıyla uygun koşullarda satış imkanı sağlanıyor. Satış fiyatının 3.000 TL/m2 seviyesinde olması gelecek değeri açısından da önemli bir kazancı işaret ediyor.

Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel: “İstanbul’un geleceği burada…”
Soyak Holding CEO’su Dr. Emre Çamlıbel, “Soyak Konforia Projemizi gerçekleştirmek için, ev sahipliği yaptığı ve yakın konumda bulunduğu mega altyapı projeleri nedeniyle İstanbul’un yeni merkezi olarak adlandırılan Bahçeşehir’in kuzey bölgesini seçtik. Amacımız, gelişmekte olan bu bölgede enerji tasarruflu, alışveriş ve spor alanları bulunan, toplam 5.000 konuttan oluşacak Türkiye’nin en büyük ‘yeşil bina’ projelerinden birine imza atmak. İstanbul’un geleceği burada ve biz bu bölgede ayrıcalıklı yaşamak isteyenler için satışa çıkardığımız projemizin ilk etabını 2017’de teslim edeceğiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181