Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule Satış Ofisi!
Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule projesi Satış Ofisi'nin açık adresi; Axis İstanbul Alışveriş Merkezi Sur Yapı Projeler Satış Ofisi Giriş Katı: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metrosu İstasyonu yanı Eyüp / İstanbul

21 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule projesinin peyzajında lavanta, kekik, leylak, biberiye, adaçayı, papatya, zambak, karanfil gibi birbirinden renkli çiçek ve bitkiler kullanılıyor. 57 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip olan Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule projesi geniş yeşil alanların bulunuyor. 220 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule'de 8 bin metrekare yeşil alan bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 64 farklı daire tipinin bulunduğu Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule projesinde dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ila 443 metrekare arasında değişiyor.

7 bloktan oluşan projede toplam 327 adet konut ve 10 adet ticari alan yer alıyor.  Koku tarlaları ve bahçelerin yer aldığı projenin uçsuz bucaksız bahçelerinde ise erguvan, gülibrişim, mabet ağacı, kırmızı meşe gibi ağaçlar yer alıyor. Küçükçekmece gölü manzarasına sahip olan Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule'de çocuklar için oyun vadisi ve oyun parklarının yanı sıra süs havuzu, kitap okuma alanları, kahve köşesi, desenli pergola alanları,  açılır-kapanır havuz, su kanalları, canlı renklerden oluşan gökkuşağı meydanı, kay kay pisti, mini futbol sahası, açık hava masa tenisi, üçlü pota basket sahası, tırmanma duvarı, voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunuyor.

Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule teslim tarihi?

Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule Satış Ofisi!
Adres: Axis İstanbul Alışveriş Merkezi Sur Yapı Projeler Satış Ofisi Giriş Katı: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metrosu İstasyonu yanı Eyüp / İstanbul
Telefon: 444 5 787
Web: www.suryapibahceyaka.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181