Sur Yapı Semt Bahçekent lokasyon!
125 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Sur Yapı Semt Bahçekent lokasyon detaylarını sizler için araştırdık.

Sur Yapı Semt Bahçekent lokasyon detayları şu şekilde; İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Semt Bahçekent konum olarak yapımı süren ve Mecidiyeköy - Esenyurt arasını 26 dk’ya indirecek olan Mecidiyeköy - Mahmutbey Esenyurt metrosuna yakın mesafede yer alıyor.

Semt Bahçekent lokasyon görseli;

1+1’den 4+1’e kadar 26 farklı tip daire bulunan projede dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ila 222 metrekare arasında değişecek. Sur Yapı imzası hayata geçirilen proje hem yatırımcıya hem oturumcuya hitap ediyor.

Ticari alanların yerleşimi dışa dönük olacak şekilde tasarlanan Semt Bahçekent projesinde 26 adet ticari ünite yer alacak. Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Sur Yapı Semt Bahçekent 669 konuttan oluşacak.

Sur Yapı Semt Bahçekent lokasyon  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Semt Bahçekent teslim tarihi? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181