Sur Yapı Tempo City'nin 5 ayda yüzde 45'i satıldı!
Sur Yapı tarafından Kağıthane'de hayata geçirilen Tempo City'nin 5 ayda yüzde 45'i satıldı. 200 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projede iki blokta 217 rezidans bulunuyor.

Sur Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de 200 milyon TL yatırım değeri ile inşası devam eden Tempo City, şehir merkezinde yaşamak isteyen tüketicinin tercihi oldu. İstanbul dışında Ankara, Adana, Tekirdağ, Çorum, Manisa gibi illerden ve yabancı yatırımcılardan ilgi gören Tempo City'nin satışları 5 ay gibi çok kısa bir sürede yüzde 45 seviyesine ulaştı. 36 bin 500 metrekare inşaat alanı bulunan projede, iki blokta toplam 217 rezidans dairesi bulunuyor. Projede rezidanslar 61 ila 193 metrekare arasında değişiyor. Tempo City'de ayrıca günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 17 adet de ticari alan yer alıyor.

YOĞUN TALEP ALDIK 
Sur Yapı Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener; "Kağıthane Cendere yolunda hayata geçirdiğimiz Tempo City projemiz merkezi lokasyonu ile genç ve dinamik bir proje. Hareketli yaşamı tercih edip şehir merkezinden uzaklaşamayanlarm yeni adresi olmaya aday Tempo City oturumcu ve yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. İstanbul'un Kağıthane, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Sarıyer gibi ilçelerinden yoğun talep aldığımızı söyleyebilirim. İstanbul'un yanı sıra Ankara, Adana, Tekirdağ, Çorum, Manisa gibi illerden de yatırımcı alan projemiz yabancı yatırımcıların da odağında" diye konuştu.

Kısa sürede projenin yüzde 45'ini sattıklarını söyleyen Ekener, "Tempo City'nin bulunduğu Kağıthane Cendere Caddesi, çok sayıda firma tarafından tercih ediliyor. Böylelikle de her geçen gün değerine değer katıyor" dedi. Axis AVM ile bölgenin dönüşümünü sıcağı sıcağına yaşadıklarını anlatan Ekener, "Burada inşa edilen konut, ofis ve ticari alanlar 3-4 yılda ciddi kârlar elde edilmesini sağladı ve hem yatırımcısının beklentilerinin üzerinde bir değer artışıyla yüzünü güldürdü" dedi.

Lüksü merkeze taşıdık
Tempo City'nin, sosyal donatı la rıyla konfor ve lüksü şehir merkezine getireceğini de anlatan Barış Ekener, projelerine özellikle Maslak - Büyükdere - Levent hattında çalışan ve is yerlerine yakın oturmak isteyen beyaz yakalı kesimin talep gösterdiğini söyledi. Ekener, "Bölge yeni ofis, işyerleri ve ticari alanlarla da büyüyen bir bölge. Bu nedenle özellikle de bu kitleden talep görüyoruz" dedi.

15. katta havuz keyfi
Ekener, proje hakkında şu bilgileri verdi: "Projemizi bölgedeki diğer projelerden ayrıştıran özelliği 15. kattaki yüzme havuzu. Ayrıca kesintisiz İstanbul ve gökyüzü manzarası sunuyoruz. Yine aynı katta kafeterya ve saunalar proje sakinlerini bekliyor. Zemin katta ise çocuk oyun alanı, basketbol sahası minikleri keyifli zaman geçirmeleri için bekliyor. Ayrıca yeşil alan, pergola altı dinlenme alanları, yürüyüş alanları, kapalı ve açık otopark yer alıyor."

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181