Sur Yapı Vitrin konum!
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Sur Yapı Vitrin konum detaylarını sizler içim araştırdık.

Sur Yapı Vitrin konum detayları şu şekilde; İstanbul Sultangazi'de yer alan Sur Yapı Vitrin ulaşım olarak Maslak-Levent hattına 5 dakika mesafede, TEM otoyoluna komşu bir konumda yer alıyor.

Sur Yapı Vitrin harita görseli;


Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen proje İstanbul Sultangazi'de konumlandırılıyor. 120 dönümlük dev şehir parkı manzarasına sahip olan Sur Yapı Vitrin projesinde dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ila 407 metrekare arasında değişiyor.

4 blok ve 238 daireden oluşan Sur Yapı Vitrin Sultangazi projesinde fitness salonu ve stüdyo, sauna, soyunma odaları, yüzme havuzu, kafe, basketbol alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, ticari alan, su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları bulunuyor.

Sur Yapı Vitrin konum detaylarıni sizler için derledik. Sur Yapı Vitrin lokasyon ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181