Tahincioğlu'ndan 60 ay vade sıfır faizle lüks konut!
Tahincioğlu'nun Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirdiği 3 etaptan oluşan Nidapark İstinye projesinde konutlar 60 ay vade sıfır faizle satışa çıkarıldı

İstinye'de Tahincioğlu'nun Emla Konut işbirliği ile hayata geçirdiği lüks konut projesi Nidapark İstinye'de satışlar başladı. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "İstanbul'un en eski ve prestijli semti îstinye'de deniz manzarası, mimari özellikleri ve sosyal imkanları ile on plana çıkan projemiz, ince zevklerle tasarlandı. 3 ayrı etaptan oluşan projemizde lükste sınır tanımadığımız farklı konseptler yarattık. Projemiz aynı zamanda her noktasında çevreci bir yaklaşımla tasarlanmış olup LEED Gold sertifika adayı" diye konuştu.

'KUR'A İNAT 0 FAİZ AVANTAJI
Tahincioğlu, döviz kurlarındaki hareketliliğe rağmen Nidapark İstinye projesinde, lüks segmentte görülmeyen TL bazında ve 60 ay sıfır faiz avantajı sunduklarını belirtti. Nidapark İstinye projesi, Panorama, Vadi ve Koru etaplarından oluşuyor. Nidapark İstinye Panorama 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi 19 blok 202 bağımsız bölüme sahip. Bahçe üzerine 4 ve 5 i katlı olarak tasarlanan bloklar, 2+1'den 5+2'ye I uzanıyor. 90-663 metrekare I arasında değişen üniteler, ' yaklaşık 15 metrekare büyüklüğündeki depo alanına sahip.

AZ KATLI MİMARİ KONSEPT
Nidapark İstinye projesinde İstinye merkezine yakın noktalara shuttle ile ulaşım imkânı da sağlanıyor. Sosyal aktivite alanlarına geniş yer ayrılan projede ayrıca elektrikli araç şarj istasyonu, ücretsiz teknik destek servisi, özel kiralanabilir depo alanları ve aplikasyon aracılığıyla hizmetler sunuluyor. Az katlı mimari konsepte tasarlanan Nidapark İstinye Projesi, ev sahiplerine bahçe katları, ara katlar ve çatı katı alternatifleri sunuyor. 

Emlak Konut'un 158 dönüm arsası için yaptığı ihaleyi 3.6 milyarlık satış toplam geliri ile Tahincioğlu kazanmış ve şirket payı olarak Emlak Konut'a 1.8 milyar taahhüt etmişti

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181