Tahincioğlu önümüzdeki 3 yılda 5 proje daha yapacak!
Başakşehir'e bağlı Kayabaşı bölgesinde Tahincioğlu imzası ile yeni bir proje hayata geçiyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilecek Nidapark Kayaşehir projesinde satışlar başladı. 320 bin metrekare inşaat alanına sahip projede konut, ofis ve alışveriş merkezi ile birlikte toplam 1233 birim yer alacak. Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan projede konutların fiyatları 453 bin liradan başlıyor. Projeden beklenen toplam hasılatın 1.1 milyar lira olduğunu belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, bu gelirin içinde Emlak Konut payının ise 407 milyon lira olduğunu dile getirdi.

BAŞAKŞEHİR DEĞERLENİYOR
Başakşehir'de her metrekarenin değerinin her geçen gün arttığını belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Avrupa yakasının en fazla yatırım yapılan bölgelerinden biri olan Başakşehir, ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla her geçen gün değer kazanıyor. Bizim için de bu bölge emlak yatırımı yapmak adına önemli bir seçenekti. Daha önce de bu bölgeye farklı bir proje ile yatırım yapmıştık. Tahincioğlu olarak projelerimizle gittiğimiz her yerde standartları yükseltiyor, mülk sahiplerine ve çevre halkına değer katacak ayrıcalıklı hizmetler sunuyoruz. Nidapark Kayaşehir projemiz de bu bölgenin değerini artıracak. Hem semt sakinlerine hem de mülk sahiplerine yepyeni ve konforlu bir yaşam sunacak. Ayrıca projemiz Emlak Konut GYO'nun ağustos ayında başlattığı konut kampanyasında lansmammızdan önce yer aldı. Bu kampanyada gerçekleşen satış rakamları bize gösterdi ki doğru strateji ve proje ile doğru noktadayız" diye konuştu.

843 KONUT İNŞA EDİLECEK
Projede 843 konut yer aldığını belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım,  "Farklı bölümlerden oluşan Nidapark Kayaşehir projesinde her bölümün yerleşimi, mimarisi, yeşil alanı ve sosyal tesisiyle başlı başına bir proje gibi tasarlandı. Nidapark Kayaşehir'de konut olarak tasarlanan Nidapark Kayaşehir Yakut, Nidapark Kayaşehir Zümrüt, Nidapark Kayaşehir Elmas 843 dairesi ile konforlu, keyifli ve rahat bir hayatın kapılarını açıyor.

10 MİLYARLIK 5 PROJE PLANLANIYOR
TAHİNCİOĞLU'nun 2016 yol haritasında Küçükyalı, İstinye ve Bomonti projeleri bulunduğunu belirten Özcan Tahincioğlu, "Nidapark Kayaşehir lansmanımızı da kısa bir süre önce gerçekleştirdik. Satış değeri 6 milyar lira olan bu 3 projemiz haricinde, önümüzdeki 3 yılda da 10 milyar TL'lik 5 projeye imza atmayı planlıyoruz" dedi. Tahincioğlu'nun ofis projelerinde Nidakule Ataşehir Batı, Nidakule Finans Merkezi ve Nidakule Levent, konut projelerinde ise Nidapark Kayaşehir, Nidapark Başakşehir ve Nidapark Seyrantepe inşaatları devam ediyor. Şirket ayrıca çeşitli kentsel dönüşüm projeleri de yürütüyor.


YÜZDE 5 PEŞİNAT
15 Temmuz darbe girişimi sonrası Emlak Konut GYO'nun başlattığı tarihi kampanyada şirketlerinin de yer aldığını belirten Özcan Tahincioğlu,"Nidapark Kayaşehir, Nidapark Seyrantepe ve Nidapark Başakşehir projelerimizde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Daire bedelini yüzde 51 peşin ödendikten sonra yüzde 12.516 ay sonra, 12.5'il yıl sonra ara ödeme ile, kalan yüzde 75'lık kısmı ise 60 ay yüzde 0.42 veya 120 ay yüzde 0.70 faiz oranı ile banka kredili taksitlendirilebiliyor" dedi. Emlak Konut kampanyasındaki konut ve ofisler 10 yıl vade, aylık yüzde 0.70'lik kredi faizi ve yüzde 20 peşinat ile satılıyor.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181