Taksim Petek Residence kişiye özel ödeme planı!
DAP Yapı imzası ile hayata geçirilen Taksim Petek Residence projesinde kişiye özel peşinat, vade sayısı ve ödeme planları belirleniyor. 

Rezidansların tamamı balkonlu olan Taksim Petek Residence projesinin üst katlarında yer alan dairelerde teras alanları bulunuyor. Baldan esinlenerek oluşturulan mimari tasarımı ile dikkat çeken Taksim Petek Residence projesi rezidans, ofis ve ticari ünitelerden oluşuyor. 

132 bağımsız bölüm ve akıllı bina sistemi teknolojisine sahip Taksim Petek Residence projesinde 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağaza yer alıyor.1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerine sahip rezidans daireleri bulunan Taksim Petek Residence projesinde Suit, Grand Suit ve King Suit olarak tasarlanan daireler 103 metrekare - 239 metrekare aralığında, ofisler 92 - 142 metrekare arasında ,ticari ünitelerin büyüklükleri ise 183 metrekareden başlıyor.

Taksim Petek Residence nerede?

Taksim Petek Residence fiyat bilgisi için tıklayınız.

Taksim Petek Residence iletişim!
Adres:  İnönü Mahallesi Sazlıdere Caddesi Nizamiye Sokak No:21 Özsoy İş Merkez Elmadağ / Şişli
Telefon: 444 93 27
Web: www.dapyapi.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181