Taksim360 için 100 milyon dolarlık talep toplandı!
Kentsel yenileme projesi Tarlabaşı360, yeni adı Taksim360 markasıyla ve yeni rezidans bölümleriyle ilk kez Dubai Cityscape'te tanıtıldı. Körfez yatırımcılarının beğenisine sunulan Taksim360'a, uluslararası yatırımcıdan 100 milyon dolarlık toplam 143 bağımsız bölüm için talep geldi. Taksim360 ekim ayında ise Türkiye'de tanıtılacak.

Kamu-özel sektör ortaklığında gerçekleşen kentsel yenileme projesi Taksim360, Dubai'de gerçekleşen Cityscape Global fuarında görücüye çıktı. 2017 yılının Taksim360 için çok önemli bir yıl olduğunu vurgulayan Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül, "Bu sene farklı bir heyecanla fuardaki yerimizi aldık. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız, projemizin içindeki yeni rezidans bloklarımızı Taksim360 markası ile ilk kez Körfez yatırımcısı ile buluştu. Fuar kapsamında 100 milyon dolarlık toplam 143 bağımsız bölüm için Körfez yatırımcısı ile sözleştik. Gördüğümüz ilgiden son derece memnunuz. Ekim ayında ise Türkiye lansmanım gerçekleştirecek ve 2017 yılına hızlı bir giriş yapacağız" dedi.

OFİSLERDE GERİ SAYIM
Taksim 360'ın ofis ünitelerinin teslimleri ile ilgili bilgi veren Özgül sözlerine şunları söyledi: "Projemizde ofis ünitelerinin teslimlerini ilkbaharda, mart- nisan aylarında yapacağız. Teslimlerle birlikte Taksim360 rezidansları daha da değer kazanacak. Yatırım ve oturum için özellikle lokasyonu ile eşsiz bir fırsat sunan projemiz yatırımcısına kazandırmaya devam edecek." Gonca Özgül özellikle yabancı yatırımcıların Beyoğlu bölgesinin kira getirişi potansiyeline dikkat ettiklerini belirterek, "Taksim bölgesi özellikle İstanbul'un turzim merkezi olması konumu ile otel hizmet kalitesi ile kiralanan rezidanslar için önemli bir gelir potansiyeli barındırıyor. Taksim360 projemizdeki rezidanslar için otel mantığında kiralama yapılacak bir sistem planladık. Bu sayede rezidans yatırımcılarımız stüdyo daireleri günlük 150-200 dolara rahatlıkla kiralayabilecek. Buda yabancı yatırımcının ilgisini çekiyor" dedi.

15 EKİME KADAR KAMPANYAYA DEVAM
1-31 Ağustos tarihleri arasında Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından başlatılan Gay rimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyası kapsamında Taksim 360 projesinde 10 milyon dolarlık satış yapıldı. 15 Ekim tarihine kadar uzatılan kampanya kapsamında Taksim 360 projesinde 60 aya kadar vade, aylık yüzde 0.49 oranı ile ve yüzde 20 peşinat ile rezidans ve ofis sahibi olunabilecek.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181