Teknik Yapı Metropark son dairelere özel indirim kampanyası!
Avrupa Yakasın'da Küçükçekmece'de hayata geçirilen Teknik Yapı Metropark son daireleri özel indirim kampanyası başladı. Home-ofisleri planlandığı Teknik Yapı Metropark projesi kampanyasında yüzde 1 peşin yada 2.977 TL'den başlayan taksit imkanı bulunuyor. Hemen teslim dairelerin yer aldığı Teknik Yapı Metropark projesi kampanyasında ayrıca 100 ay 0 faiz imkanı bulunuyor.

21 bin 3800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Teknik Yapı Metropark projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Teknik Yapı Metropark projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri tasarlanıyor.

Daire büyüklüklerinin 28 ila 164 metrekare arasında değişim gösterdiği Teknik Yapı Metropark projesi Küçükçekmece konut projelerinden biri olan Teknik Yapı Metropark projesi 1.272 konut ve 30 ticari birimden oluşuyor. 38 ve 36 katlı 2 blok olarak planlanan Teknik Yapı Metropark projesinde ayrıca 25 katlı 4 blok da bulunuyor.

Teknik Yapı Metropark nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181