TEM Avrasya Konutlarına satıştan önce 15 bin ön talep geldi!
Başakşehir'de hayata geçirdiği konut projeleriyle dikkat çeken Fuzul Yapı, bu kez de 'TEM Avrasya Konutları' projesini görücüye çıkarıyor. Şirketin geçen yıl 15 Temmuz'da TOKİ'den ihaleyle aldığı proje ön talebe sunuldu. Rekor sayılacak bir ilgiyle karşılaşan TEM Avrasya Konutları'nın, henüz satışa açılmadan 15 bin ön talep topladığı, çağrı merkezi telefonlarının ise yoğunluktan kilitlendiği belirtildi. 5 bin TL metrekare fiyatıyla satışa sunulan projeden 500 milyon TL satış hasılatı bekleniyor.

ÜLKEMİZE GÜVENİYORUZ 
Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "Gaziosmanpaşa'da hayata geçireceğimiz bu projenin ihalesi için 15 Temmuz'da el sıkıştık. Hemen akabinde gerçekleşen darbe girişimi bizi asla yolumuzdan döndüremedi. Türkiye'nin geleceğine ve ülkemiz ekonomisine inanan yatırımcı bir grup olarak yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Gaziosmanpaşa'da yükselen Tem Avrasya, Maslak'a 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 10 dakika, metroya ve GOPTaksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 2 dakika mesafede yer alıyor. 18.621 metrekare alan üzerinde 17-18 katlı 6 bloktan oluşan projede 612 daire ve 1 'i market olmak üzere 17 adet cadde dükkanları yer alıyor. Projede aile konsepti ön planda tutuluyor.

TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik'de katıldığı projenin hasılat paylaşımı olduğunu hatırlatarak, "İstanbul Finans Merkezi'ndeki Merkez Bankası ihalesini hasılat paylaşımı yaptık, ikinci oturumu yakında. Kayabaşı'nda da arsalarımız var" dedi.

İstanbul'a değer katıyoruz
Projenin ön talebe açıldığını ve gördüğü ilgiden memnuniyet duyduklarını aktaran Akbal, "istanbul'un gelişen ilçelerine değer katıyoruz. Projede yaşam alanlarına geniş yer ayırmayı tercih ettik. En önemlisi aile' konsepti bu projemizde de ön planda" açıklamasını yaptı.

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181