Tema İstanbul Bahçe kat planları!
363 adet konuttan oluşacak Tema İstanbul Bahçe kat planları henüz belli olmadı. 

Daire büyüklüklerinin 79 metrekare ile 216 metrekare arasında değişim göstereceği projede 8 farklı daire tipi bulunuyor. 11 katlı 10 bloğun inşa edildiği Tema İstanbul Bahçe kat planları arasında 1+1 bahçeli, 1+1 teraslı, 2+1 bahçeli, 2+1 teraslı, 3+1 bahçeli, 3+1 teraslı, 4+1 bahçeli ve 4+1 teraslı seçenekleri yer alıyor. 

500 milyon TL'lik yatırım değerine sahip olan proje 52 dönümlük arazinin 11 dönümlük alanında inşa edilecek. Tema İstanbul 2. etap projesi olan Tema İstanbul Bahçe projesi Artaş İnşaat, Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Öztaş, Kantur ve Akdaş ortaklığında hayata geçirilecek.

Avrupa Yakası'nda Halkalı Atakent'te inşa edilen Tema İstanbul Bahçe kat planları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tema İstanbul Bahçe projesi fiyat? Tıklayınız.

Tema İstanbul Bahçe projesi nerede? Tıklayınız.

Tema İstanbul Bahçe projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181