Tema İstanbul Bahçe örnek daire!
Avrupa Yakası'nda Küçükçekmece ilçesinde Halkalı Atakent'te inşa edilen Tema İstanbul Bahçe örnek daire bilgisi henüz netlik kazanamadı.

Artaş İnşaat, Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Öztaş, Kantur ve Akdaş ortaklığında hayata geçirilen projede daireler 1+1 bahçeli, 1+1 teraslı, 2+1 bahçeli, 2+1 teraslı, 3+1 bahçeli, 3+1 teraslı, 4+1 bahçeli ve 4+1 teraslı seçenekleri ile tasarlanıyor. Tema İstanbul Bahçe örnek daire ile birlikte toplam 363 adet konut planlanıyor. 

Daire büyüklüklerinin 79 metrekare ile 216 metrekare arasında değişim gösterdiği proje 500 milyon TL'lik yatırım bedeli ile inşa ediliyor. 11 katlı 10 bloğun yükseldiği proje 52 dönümlük arazinin 11 dönümlük alanında konumlandırılıyor.
 
Tema İstanbul 2. etap projesi olan Tema İstanbul Bahçe örnek daire bilgisi netleştiğinde sitemizde yer alacaktır.

Tema İstanbul Bahçe projesi fiyat? Tıklayınız.

Tema İstanbul Bahçe projesi nerede? Tıklayınız.

Tema İstanbul Bahçe projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Derya aslan 6 yıl önce

Çok beğendim

banner182

banner181