Tema İstanbul Bahçe projesi daire fiyatları!
Tema İstanbul Bahçe projesi güncel fiyat bilgisi için tıklayınız.

Tema İstanbul 2. etap projesi olan Tema İstanbul Bahçe projesi daire fiyatları belli oldu. Tema İstanbul Bahçe projesinde dairelerin metrekare fiyatları 6 bin TL'den başlıyor.

Artaş İnşaat, Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Öztaş, Kantur ve Akdaş ortaklığında hayata geçirilecek olan Tema İstanbul Bahçe projesi 363 adet konuttan oluşacak. Yatay mimariye sahip olan Tema İstanbul Bahçe projesinde en yükseği 11 katlı 10 blok yer alacak. 500 milyon TL'lik yatırım değerine sahip olan Tema İstanbul Bahçe projesi Halkalı Atakent'te yükselecek.

52 dönümlük arazinin 11 dönümlük alanına yapılacak olan Tema İstanbul Bahçe projesinde her katta 2 dairenin bulunacak. 1+1 bahçeli, 1+1 teraslı, 2+1 bahçeli, 2+1 teraslı, 3+1 bahçeli, 3+1 teraslı, 4+1 bahçeli ve 4+1 teraslı konut seçeneklerinin bulunacağı Tema İstanbul Bahçe projesinde dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 216 metrekare arasında değişecek.

Tema İstanbul Bahçe projesi lansman fiyatları için tıklayınız.

Tema İstanbul Bahçe projesi ön talep formu için tıklayınız.

Tema İstanbul Bahçe projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Tema İstanbul Bahçe projesi nerede? Tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181