Tema İstanbul Bahçe projesi güncel fiyat!
Tema İstanbul 2. etap projesi olan Tema İstanbul Bahçe projesi güncel fiyat bilgisi belli oldu. Tema İstanbul Bahçe projesi daire fiyatları 509 bin TL'den başlıyor.

8 farklı daire tipinin yer alacağı Tema İstanbul Bahçe projesi 363 adet konuttan oluşacak. Her katta 2 dairenin bulunacağı Tema İstanbul Bahçe projesinde en yükseği 11 katlı 10 blok yer alacak. Artaş İnşaat, Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Öztaş, Kantur ve Akdaş ortaklığında hayata geçirilecek olan Tema İstanbul Bahçe projesi 52 dönümlük arazinin 11 dönümlük alanına yapılacak.

500 milyon TL'lik yatırım değerine sahip olan Tema İstanbul Bahçe projesi Halkalı Atakent'te yükselecek. 1+1 bahçeli, 1+1 teraslı, 2+1 bahçeli, 2+1 teraslı, 3+1 bahçeli, 3+1 teraslı, 4+1 bahçeli ve 4+1 teraslı konut seçeneklerinin bulunacağı Tema İstanbul Bahçe projesinde dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 216 metrekare arasında değişecek.

Tema İstanbul Bahçe projesi nerede? Tıklayınız.

Tema İstanbul Bahçe projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181