Tema İstanbul Evleri Küçükçekmece!
Artaş İnşaat, Mesa Mesken, Öztaş, Kantur ve Akdaş imzası ile hayata geçirilen Tema İstanbul Evleri Küçükçekmece projesi detaylarını sizler için araştırdık.

3 bin 500 daireden oluşan Tema istanbul Evleri Küçükçekmece projesi Küçükçekmece konut projeleri arasında yer alıyor. Konumu ile dikkat çeken Tema İstanbul Konutları 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler ile tasarlanıyor.

İstanbul Küçükçekmece Atakent'te konumlandırılan Tema istanbul Küçükçekmece projesinde açık, kapalı yüzme havuzlarından tenis kortlarına, 3 km'lik koşu ve bisiklet parkurundan meyve bahçelerine, tam donanımlı ve 7/24 hizmet veren güvenlik donatılarından, etkinlik meydanına kadar sayısız özelliği içinde barındıran Tema İstanbul, İstanbul’ u yepyeni bir yaşam kültürü ile tanıştırıyor.

Tema İstanbul Evleri Küçükçekmece projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tema İstanbul 60 ay 0.98 faiz kampanyası için tıklayınız.
Tema İstanbul Evleri nerede ? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181