Terrace Lotus'ta otel konforunda yaşam!
1965 yılında İstanbul'da kurulan ve bugüne kadar İstanbul genelinde 220'nin üzerinde projeye imza atan inanlar, insanların mutlulukları ve rahatlan için 'doğru yaşam alanları inşa etme' vizyonu doğrultusunda ilerliyor. Markalı projelerde Terrace' markası ile öne çıkan inanlar, ınetı opollerdeki yeni yaşam eğilimlerine, doğa içinde müstakil konlbruııdaki bitlik yaşam alanları ve şehrin kalbindeki rezidans projeleriyle yanıt veriyor. Terrace Lotus'un Beylikdüzü'nde E5 üzerindeki benzersiz konumu ve alternatifi olmayan bir yaşam konsepti vizyonuyla bölgeye değer katmak için hayata geçirildiğini ifade eden inanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, "Gelişim potansiyeli ile tüm dünyadan ilgi gören Beylikdüzü, yabancı yatırımcıların son dönemde hızla arlan talebiyle yakın gelecekle değerini katlayacak bölgeler arasında değerlendiriliyor. Atatürk Havalimanı ile uluslararası ulaşım, Ambarlı Limanı ile deniz ticareti, modern marinası West İstanbul Marina ile deniz turizmi için stratejik öneme sahip bir lokasyon olan Beylikdüzü; TÜYAP Kongre Merkezi ve sanayi bölgeleri ile de güçlü bir istihdama ve ekonomik yapıya sahip. E-5'e sıfır konumda yükselen Terrace Lotus; 'İnanlar-InDesign Ofis' imzalı... İdeal lokasyon seçimiyle de kazandırmak için yükselen Terrace Lotus projesinde daire büyüklükleri 90-240 metrekare arasında değişiyor. Terrace Lotus projesinde topraktan satışlar başladı" diyor.

HEDEF KİTLEYE SAYISIZ AYRICALIKLAR SUNULUYOR
Beylikdüzü gibi bölgenin en değerli konumunda yükselen 40 katlı Terrace Lotus, 150 metre uzunluğu ile İstanbul'un en yüksek kulelerinden olacak. 1 + 1'den 4+1'e değişen seçeneklerle toplam 149 yaşam alanı bulunuyor. Bu rezidanslar ise 90-240 metrekare arasında değişiyor. Serdar İnan, "Estetiğin, fonksiyonellikle bir araya geldiği yaşam alanları 3.40 metre tavan yükseklikleri, balkonları, her odada açılabilir pencereleri, deniz ve şehir manzarası seçenekleri ve sayısız aynealıklanyla otel konforunda rezidans yaşamı sunuyor. Açık-kapalı sosyal alanları ve ofis seçeneklerinin yanı sıra 44 mağazab alışveriş merkezi, ideal bir yaşam projesi..Terrace Lotus; Atatürk Havalimanı'na 15 dakika, metrobüse 1 dakika, TEM otoyoluna 3 dakika, İDO deniz otobüsüne 6 dakika, Marmaray'a 17 dakika ve 2019'da tamamlanacak yeni metro hattına sadece 1 dakika yakınlıkta" yorumunda bulunuyor.

Bahar Akgün/
Pilatin Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181