Torkam E5 Sefaköy reklamı!
1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin planlandığı Torkam E5 Sefaköy reklamı detaylarını sizler için araştırdık.

Küçükçekmece yeni konut projeleri arasında bulunan Torkam E5 Sefaköy reklamı belli oldu. Torkam E5 tanıtım filmi ve Torkam E5 videoları için tıklayınız.

Karma konsepte sahip olan Torkam E5 TOKİ projesinde 4 blok inşa ediliyor. 20 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandrılan proje Torkam İnşaat tarafından TOKİ arsasında gelir paylaşım modeli ile İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. 

900 milyon liralık maliyet bedeli ile inşa edilen projede rezidans dairelerin büyüklükleri 54 metrekare ile 124 metrekare, ofisler ise 78 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkandan oluşan projenin içerisinde metro istasyonu yer alacak.

Torkam E5 Sefaköy reklamı ve Torkam E5 reklam filmi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Torkam E5 teslim tarihi için tıklayınız.
Torkam E5 nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181