Toskana Orizzonte fiyat!
Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan Toskana Vadisi içinde yer alan Toskana Orizzonte projesinde daireler 650 bin ile 1 milyon 200 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

230 metrekarelik 4+1 Sole ve 233 metrekarelik 5+1 Mare isimli villaların satışa sunulduğu Toskana Orizzonte projesinde villalar 500 metrekare bahçeye sahip. 187 villadan oluşan Toskana Orizzonte projesinin tamamı tek katlı olarak inşa ediliyor. Toskana Orizzonte projesinde hemen teslim villa avantajı da bulunuyor. 

Toskana Orizzonte projesinde futbol sahaları, tenis kortları, çok amaçlı kapalı spor salonu, şehir parkı, köprüleri,  1068 dönüm üzerinde üzüm bağları, zeytinliği, hobi bahçeleri, Dolce Vita spor ve yaşam kompleksi, alışveriş merkezi, köy fırını, köy kütüphanesi, köy kahvesi, köy bakkalı, restoranları, yürüyüş parkurları ve doğal peyzajı gibi sosyal alanlar da bulunuyor.

Toskana Orizzonte iletişim!
Adres: A. G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İSTANBUL
Telefon: 0212 850 83 00 
Web: www.toskanaorizzonte.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181