Toya Moda'dan babalar gününe özel kampanya!
Toya Moda, babalar gününe özel bir kampanya başlattı . Banka Kredili ödemelerde %0,69 kredi oranı ve %1 peşinat veya firma bünyesinde 36 ay vadeli taksitlerle ev sahibi olabilmek için babalara yeni bir fırsat sunuyor ve ayrıca evin ilk taksitini de babalara hediye ediyor.

Düşük peşinatlar, düşük kredi oranları, kira öder gibi taksitler ve Basın Ekspres Yolu’nun hayata katacağı ayrıcalıklarla Toya Moda ev alırken de yaşarken de kazandırıyor. Basın Ekspres ‘in en özel yeri; hayatın merkezinde toplu ulaşım ağlarına ve tüm ihtiyaçlara en kolay erişilecek konumu ve hayata katacağı ayrıcalıklarla, Toya Moda’da tümü balkonlu ve depolama alanlı dairelerde 6 ay sonra yaşam başlıyor.

Yeni Yıla Yeni Ev

Kampanya kapsamında, Toya Moda’da sadece 4,417 TL peşin ve ayda 3,354 TL’den başlayan taksitler ile bugün yatırım kararı alanlar yeni yıla ister yeni evinde giriyor, isterse kira getirisi ile bütçesini rahatlatıyor. Basın Ekspres’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken Toya Moda’da banka kredi oranları 60 ay vade için %0,69 ve 120 ay için ise %0,89.

Babalar gününe özel kampanya ile %18 KDV dahil fiyatlarla kira öder gibi ev sahibi yapan Toya Moda’da dileyenler firma bünyesinde 36 ay “0” faiz, avantajlı banka kredi seçenekleri (60 ay %0,69 ve 120 ay %0,89) veya peşin alımlarda %12 indirim seçeneğinden de faydalanabiliyor.

Evinizde Tasarım İmzası Kalite Garantisi

Tasarım, kalite, çevre hassasiyeti, sürdürülebilirlik ve tasarrufu ön planda tutarak konutta yeni bir moda yaratan Toya Moda; çözüm ortaklarıyla da sektörde fark yaratıyor;
- Banyo vitrifiyeleri Italya’nın tasarım markası İsvea
- Banyo ve mutfak bataryaları uzman Alman markası Hans Gröhe
- Mutfaklar Lineadekor
- Beyaz eşyalar Siemens
- İklimlendirme Daikin
- PVC doğramalar Winsa ve Rehau
- Camlar Şişecam
- Asansörler Schindler
- Peysaj Spiga

Basın Ekspres Yolu’nda E-5 ve TEM otoyollarının kesiştiği noktada yer alan Toya Moda, Atatürk Havaalanı’na 3, Yeşilköy ve Ataköy’e 5, Bakırköy ve İDO İskelesine 10 dakika mesafede bulunuyor. Planlanan Ataköy-Basın Ekspres İkitelli Metrosu’na ise sadece yürüyerek ulaşmak mümkün olacak.

Mimari tasarımıyla öne çıkan Toya Moda, tamamı balkonlu veya teraslı evleriyle her daire sahibine açık havanın keyfini yaşama imkanının yanı sıra tabandan tavana kadar camlarıyla iç mekanlarda tüm gün aydınlık ve ferahlık sunuyor. Her daireye özel depo alanları ve kapalı otopark bulunan

Toya Moda’da 1+1’den 3+1’e kadar toplam 426 daire, 28 mağaza bulunuyor.

Yaşam alanlarını en verimli şekilde kullanan toplam 21 bin m² arazi üzerinde, binaları sadece 4bin 500 m² projelendirilen, home ofislerin ayrı bir blokta toplandığı Toya Moda’da ortak alan yaklaşımından iç mekan tasarımlarına kadar en ince detaylar DiceKayek imzası taşıyor.

Sosyal Alanlarıyla yaşamda yeni bir Moda

Toya Moda ile eve kapanma devri sona eriyor. Yüzde 70 yeşil alanları ile sürdürülebilir yaşam konseptinde ABD Yeşil Bina Konseyi tarafından Leed Sertifikasına altın seviye adayı olan Toya Moda sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için birçok ihtiyacı karşılıyor.

Toya Moda açık ve kapalı sosyal alanlarıyla tüm aileye yeşili ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Her daireye özel kapalı otopark, sauna, buhar banyosu, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, masa tenisi, fitness, kapalı basketbol salonu, hobi atölyeleri, squash,, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları ile Toya Moda’da daire sahiplerine eksiksiz bir yaşam sunuluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181