Tual Bahçekent Başakşehir'de yükseliyor!
Tamamladığı başarılı projelerle tanınan çeyrek asırlık marka Dağ Mühendislik, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği yeni projesi ‘Tual Bahçekent’ için ön talep toplamaya başladı. Bir hafta içinde bin adet ön talep gelen proje, İstanbul Avrupa Yakası'nın önemli yatırım noktalarından Başakşehir Bahçekent’te yükselecek.

Kısa sürede yüksek prim yapması beklenen projeyle ilgili konuşan Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ; “Tual Bahçekent projemizpeşin, vade farkı olmadan banka kredili ödeme kolaylıklarıyla birlikte mayısın ilk haftası ön lansmana çıktı. Şimdiden başlayan ön taleplerden oldukça memnunuz” dedi.

Son 10 yılda gerçekleştirilen modern konut projelerine bakıldığında sosyal imkanı olan güvenli yaşam alanlarının oluşturulduğunu belirten Doğan Dağ, son yıllardaki gelişimden Bahçekent bölgesinin de ciddi bir pay aldığına dikkat çekti. 'Tual Bahçekent'in inşaatına şubat ayında başlandığını hatırlatan Doğan Dağ, projenin ve projenin konumlandırıldığı bölgenin yatırımcılardan ciddi talep gördüğüne dikkat çekti.

Dağ"Bölge, geçtiğimiz birkaç yılda yüksek katlı projelere de ev sahipliği yapmaya başladı. Ulaşım alanında yaşanan gelişmeler ile bölgenin daha da gelişmesi öngörülüyor. Şubat ayında inşaat çalışmalarına başladığımız ve Başakşehir'de Bahçekent bölgesinde hayata geçecek olan ‘Tual Bahçekent’ projemiz, özellikle 2019 yılında tamamlanması beklenen metro projesi ile bölge raylı sisteme entegre olacak. Bizim projemiz metro istasyonuna 5 dakika mesafede bulunuyor.

Ayrıca bölge; Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'yle de ilgi çekiyor. Bağlantı yolu ile TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun entegre edilmesi sonrasında bölge, şehrin en önemli akslarından biri haline gelecek. 3'üncü havalimanı inşaatının da bölgenin kuzeyinde inşa edilecek olması yatırım değerini çok daha yukarıya taşıyacak" diye konuştu.

Sosyal donatılarıyla dikkat çekiyor
Sakinlerinin her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde planlanan 'Tual Bahçekent', 160 bin m2’lik dev şehir parkının yanıbaşında inşa ediliyor. Güvenli bir yaşam inşa eden proje; ailelere çocuklarını yeşilin içinde sağlıkla büyütme fırsatı da sunuyor. 1739 konut ve ticari alanların yanı sıra, iki adet özel okul, iki adet kreş, bir devlet okulu, bir özel hastane ile bir de sosyal tesisi bünyesinde barındıran 'Tual Bahçekent', 1+1'den, 4+1'e kadar daire seçenekleriyle sunuluyor.

Sosyal donatılarıyla da dikkat çeken proje;kapalı havuz, sauna, fitness, buhar odası, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası gibi bir çok ayrıcalığı bünyesinde barındırıyor. Tual Bahçekent'in 2.5 yıllık bir sürede teslim edilmesi planlanıyor.

Star 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181