Türkiye'nin uluslararası arenadaki sembol projesi;  Vadistanbul
Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul'un Bulvar etabında sona gelindi. Kaba inşaatın tamamlandığı projede, ofislerin teslimi temmuz ayında başladı. Proje bünyesinde yer alan AVM ise Ekim ayında faaliyete geçecek. Vadistanbul'da bin 900 konut, 102 bin metrekare kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi. 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25 bin 500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. Vadistanbul projesinin içinden geçen 2.4 km'lik Sadabad Deresi ile nehir hattında konumlandırılacak doğa içindeki yeme-içme alanları da eşsiz bir donatı olarak dikkat çekiyor. Türkiye'nin 'enlerine sahip olacak Vadıstanbul'un AVM'sinde yerini alan markaların sahipleri ve üst düzey yöneticileri geçtiğimiz günlerde proje alanında bir araya geldi. Vadistanbul AVM'nin İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olacağını belirten yatırımcılar, şehrin en hareketli noktalarından biri olacağına değindi. Vadistanbul; ofisleri, alışveriş caddesi, AVM'si, oteli ve diğer donatılanyla yerli ve yabancı yatırımcıların Türkiye'deki odak noktası olacak.

AVRUPA'NIN EN İYİ AVM VE OFİS PROJESİ
Vadistanbul Bulvar, EPA European Property Awards-Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde AVM'si ve ofisleriyle ayrı ödüllere layık görüldü. Proje, Best Retail Archıtecture in Turkey', '5 Star Retail Architecture in Europe' ve 'Highly Commended Office Architecture' kategorilerinde üç ödül aldı. Megastar Tarkan ofis yatırımı için Vadıstanbul'un Bulvar etabını tercih etti.

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; "Vadistanbul projemiz. Ayazağa bölgesinin gelişimi noktasında büyük önem taşıyor. 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirdiğimiz projenin Bulvar etabı da Maslak-Levent hattının alternatifi niteliğinde. Bugün Türkiye'nin en yoğun iş merkezi olarak belirtilen Maslak'ta 485 bin metrekarelik A sınıfı ofis alanı bulunurken. Vadistanbul Bulvarda 300 bin metrekare ofis alanı oluşturduk. Geçtiğimiz yıl Avrupa'dan aldığımız ödüllerle Vadistanbul Bulvar. Avrupa'nın en iyi ofis ve AVM projesi olarak tescillendi. Avrupa Türkiye'nin en büyük karma ofis alanına sahip karma projesi Vadistanbul'da Atatürk Havalimanından sonra 11 bin 500 araç kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük otoparkını da oluşturuyoruz Türkiye'de ilk kez Vadistanbulün yatırımcılarının girişimiyle bir Havaray hattı da oluşturarak projeyi şehrin metro hattına bağlıyoruz. Yalnızca ofis donatılanyla dahi yeni bir merkez haline gelecek Vadistanbul Bulvar. AVM'si ile de Türkiye'nin en hareketli ve en özgün alışveriş alanına sahip olacak' dedi. 

Platin İnşaat

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181