Üçüncü İstanbul projesi nerede?
Alzamil Gayrimenkul, Fuzul Yapı ve İttifak Holding bünyesindeki Seha Yapı ve Adese şirketleri Asaf İş Adi Ortaklığı ile inşa edilen Üçüncü İstanbul projesi nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Üçüncü İstanbul projesi nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; Avrupa Yakası'nın Başakşehir ilçesinde lokasyonu ile dikkat çekmekte olan proje Metro Kent 2 dakika, TEM Otoyolu 5 dakika, E-5 12 dakika, 3. Havalimanı 12 dakika, FSM Köprüsü 30 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 30 dakika, Atatürk Havalimanı 12 dakika, 3. Köprü 20 dakikalık mesafede yer alıyor.

400 konut ve 26 adet dükkandan oluşan projede 172 adet 2+1, 154 adet 3+1, 50 adet 4+1, 24 adet 5+1 daire bulunuyor. 40 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje Başakşehir yeni konut projeleri arasında bulunuyor.

Üçüncü İstanbul projesi nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

3. İstanbul Başakşehir ne zaman teslim? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181