Vadistanbul Ayazağa'da yükseliyor!
Artaş Grup, Invest Grup tarafından hayata geçirilen Vadistanbul projesi Sarıyer Ayazağa'da yükseliyor.

424 bin metrekarelik arsada geliştirilen Vadistanbul projesi 3 farklı etaptan oluşmaktadır. Vadistanbul projesinde 1.900 konut, 103 bin metrekarelik alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 22 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25.500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor.

Vadistanbul projesi Türkiye’nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile A.B.D.'nin dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlanıyor. 
Türkiye’nin ilk özel havaray hattı da Vadistanbul projesinin içinden geçmesi planlanırken, Vadistanbul ortaklığı tarafından inşa edilen havaray hattı; projeyi şehrin ana merkezlerine bağlıyor.

Vadistanbul nerede?

Vadistanbul Bulvar etabı detaylı bilgi için tıklayınız.

Vadistanbul Park etabı detaylı bilgi için tıklayınız.

Vadistanbul iletişim!
Adres: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:1/A Sarıyer - İstanbul
Telefon: 444 53 35
Web: www.vadistanbul.com

Ayfer ERDOĞAN
 / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181