'Vadistanbul'da 5 bin liralık metrekare fiyatı 12 bin liraya çıktı'!
Artaş ve Invest İnşaat ortak girişimi tarafından Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul'un son etabı Vadistanbul Park'ta yeni kampanya başlatıldı. Kampanyada 36 ay sıfır faiz imkânı sunuluyor.

Artaş İnşaat ve Invest İnşaat Ortak Girişimi, Vadistanbul'un son etabı Vadistanbul Park'ta yeni bir kampanya başlattı. İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen projede, yüzde 50 peşinatla 36 vade farksız ödeme seçeneğinin yanı sıra, yüzde 5 peşinat, kalan ödemenin yüzde 15'i 1 yıl sonraya, yüzde 80'i ise teslim sonrasına ertelenerek taksitlendirme imkânı sunuluyor. Vadistanbul'un 762 konuttan oluşan Vadistanbul Park etabında; 100 bin metrekarelik ofis, 20 bin metrekarelik home office, 22 bin metrekarelik mağaza alanı ve 3.700 araçlık otopark yer alıyor.

30 BİN KİŞİ YAŞAYACAK
Proje toplam 424 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. 74 bin metrekarelik arsa alanına sahip, 3+1 ve 4+1 dairelerin yoğunlukta olduğu Vadistanbul Park'ta 1+1, 2+1, 5+1 daire seçenekleri de bulunuyor. İnşa çalışmalarının devam ettiği Vadistanbul Park etabının tamamlanmasıyla ve proje genelindeki tüm doluluğun sağlanmasıyla birlikte Vadistanbul'da 30 bin kişinin çalışacağı ve 42 bin kişiyi aşacak gündüz nüfusuyla yeni bir kent oluşacak.

İLK ÖZEL HAVARAY
2.5 milyar dolarlık Vadistanbul projesindeki alışveriş merkezi (AVM) de kapılarını açtı. 103 bin metrekare alan üzerinde hayata geçen AVM'de 270 mağaza yer alıyor. Kapalı alanın yanı sıra projede 760 metre uzunluğunda alışveriş caddesi de bulunuyor. Projenin dikkat çeken özelliklerinden biri de havaray bağlantısı. Alışveriş merkezi ile Seyrantepe Metrosu arasında havaray hizmeti sunulacağını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Türkiye'nin ilk özel havarayı da Vadistanbul projesi dahilinde Artaş İnşaat ve Invest İnşaat'm 15 milyon euroluk yatırımıyla hayat buldu.

2 dakikada Seyrantepe Metrosu'ndan Vadistanbul AVM'nin yemek katına doğrudan erişim sağlayan Havaray tüm bölge için de büyük öneme sahip. 2 ay biz işlettikten sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devredeceğiz. Havaray 4 dakikada bir 250 kişi getirecek ve götürecek. Ayrıca havaray dışında altyapı için 130 milyon lira yatırım yaptık" dedi. Havaraym 2 ay ücretsiz çalışması, Büyükşehir'e devredildikten sonra da İstanbul Kart ile çalışmaya devam etmesi planlanıyor.

1.5 MİLYON ZİYARETÇİ
14 Eylül'de açılan alışveriş merkezinin yüzde 75 doluluk oranına ulaştığını belirten Çetinsaya, "Ayazağa bölgesinde ciddi bir fabrikadan dönüşüm var. Sadece bizim projemizde 40 bini aşkın nüfus söz konusu. Bu nedenle bir alışveriş merkezi ihtiyacı vardı. Bundan sonra bir ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Biz çevredeki yeni konut projeleri de düşünüldüğünde ayda 1.5 milyon ziyaretçi hedefliyoruz" dedi.

Metrekaresi 12 bin liraya çıktı
Vadistanbul projesinde konutların fiyatları hakkında bilgi veren Süleyman Çetinsaya, "Biz ilk etapta metrekaresini 5 bin 500-6 bin liradan satışa sunduk. Bugün 12-13 bin lira ama satan yok. Üçüncü etapta ise güncel satış rakamlarımız metrekaresi 10-11 bin lira" dedi. Öte yandan projedeki ofis bölümünde dünyanın önde gelen enerji kuruluşlarından Socar, yine dünyanın en büyük inşaat firmalarından Polimeks ve Kale gibi kuruluşlar yerlerini aldı. Megastar Tarkan da bir ofis katı satın almıştı. Tarkan'ın ofisi yatırım için almadığı, kendi ekibi için kullandığı belirtildi.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181