Vira İstanbul Fiyat!
Yüzde 70'i yeşil alandan oluşacak projede, tümü balkonlu olan dairelerin büyük olanlarında (3+1,4+1) kiler odası yer alacak.

630 milyon lira yatırım değerine sahip projede arsa sahibi Beylikdüzü Belediyesi. Gül Proje, belediyeye 202 milyon lira hasılat garantisi vererek yola çıktı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 92 bin metrekarelik araziyi birkaç yıl önce satmayı düşündüklerini belirterek, "O dönem satsaydık, garanti edilen miktarın yarısına satmış olacaktık. Belediyelerin arazileri sahip süreçten çıkmasını doğru bulmuyorum. Halk adına da sürecin içinde olmak gerekiyor. Bu nedenle hasılat paylaşımı modeli uygun" dedi.

Vira İstanbul projesinin Kavaklı sahil bölgesinde 92 bin metrekarelik arazide yer aldığını ifade eden Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül "Arazinin 74 bin 500 metrekarelik kısmını peyzaj alanları ve sosyal donatılar oluşturuyor. 17 blok halinde yükselecek 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşacak projemizde metrekare fiyatları lansmana özel olarak 3 bin 100 liradan başlayacak" dedi.

Vira İstanbul'da ev fiyatlarının 220 bin liradan başladığını dile getiren Gül Proje Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sönmez Aydın, 17 Ekim'de satış ofisini ziyaret eden Mehmet Canıtatlı'ya yaptığı açıklamada, "Daireler, 50 metrekareden 200 metrekareye kadar 1+1, 2+1,3+1, 4+1 seçeneklerinden oluşuyor. Deniz manzarası da bulunan projenin 2018 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. İnşaat çalışmaları başladı. Peşin alımlarda yüzde 7 indirim sağlıyoruz" diye konuştu. Aydın projede 18 Ekim tarihine kadar 100 civarında daire için satış sözleşmesi imzalandığını dile getirdi. Aydın, ''Projeden konut satın almak isteyenlere yine lansmana özel yüzde 25 peşinat ile 30 ay sıfır vade seçeneği sunuyoruz. Tüm daire tiplerinde balkon ve araçlar için park yeri planlandı. Özellikle hanımların kullanımı için önemli gördüğümüz kiler odası da planlandık (3+1 ve 4+1). Projede Beylikdüzü Belediyesi çalışanlarına da özel bir kampanyamız söz konusu'' dedi.

4,7,11,14 ve 17 katlı bloklar halinde yükselecek proje toplam 280 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak. Vira İstanbul, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçecek 1 milyon metrekarelik Yaşam Vadisi'ne komşu olup projenin 170 bin metrekarelik kısmının kasım ayında açılması planlanıyor. Vadide, bisiklet yolları, şelale, gölet, balık tutma platformları, sanat atölyeleri ve tiyatro alanları yer alacağını belirten Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü'nde 3.5 milyon metrekare yeşil alan bulunuyor. 600 bin metrekarelik yeşil alan üretimimiz daha olacak. Beylikdüzü'nde kişi başına 12.5 metrekare yeşil alan düşüyor. İstanbul'un birçok ilçesinde bu rakamın yarısına bile erişilemiyor. Beylikdüzü sadece E5 hattı ile düşünülüyor ama 13 kilometrelik sahil hattı da bulunuyor. 6 kilometrelik sahil hattını halkla buluşturmak için çalışma yapıyoruz" dedi. 

Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181