Vira İstanbul son durum!
92 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen Vira İstanbul son durum bilgisini sizler için araştırdık.

Vira İstanbul son durum bilgisi şu şekilde; Projede daireler Ağustos 2018 tarihinde konut alıcılarına teslim edilecek. 74 bin 500 metrekare alanı sosyal donatıdan oluşan projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Gül Proje ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projede 17 blok inşa ediliyor.

Daire büyüklüklerinin 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değişim gösterdiği projede açık hava sineması ve cep sineması, açık hava okuma alanları, gezinti yürüyüş yolu, sauna, sosyal tesis, kafeterya, süs havuzları, çocuk oyun alanları, fitness alanları, misafir otoparkı, kapalı otopark, paten ve kayak alanları, hamam, basketbol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu, renk ve kelebek bahçeleri, çim amfi, yeşil meydan, dinlenme alanı bulunuyor.

Vira İstanbul son durum bilgisi ile ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Vira İstanbul kampanya için tıklayınız.

Vira İstanbul nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kyilmaz 6 yıl önce

Hımmm,peki bu binaların zemininin kaygan olduğunu,zemininin dere yatağında olması nedeniyle, olası bir depremde un ufak olacağını da araştırdınız mı,yoksa yazmak işinize mi gelmedi?

banner182

banner181