We Haliç çarşı ön talep topluyor!
TOKİ ve Emlak Konut GYO'nun en büyük müteahhit firmalanndan Ilgın İnşaat'ın Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğinde, Türkiye'nin master planlı ilk dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği ilk markalı konut projesi WE Haliç'in 29 adet ticari alandan oluşan We Bulvar Çarşı bölümünde ön talep toplanmaya başlandı.

YÜZDE 70 PRİM BEKLENTİSİ
Geçtiğimiz ekim ayında yapılan lansman sonrası satış grafığiyle tüm dikkatleri üzerine çeken We Haliç, ticari üniteleriyle yine yoğun talep göreceğinin sinyallerini veriyor. 50 ile 500 metrekare arasında değişen dükkanlardan oluşan We Bulvar Çarşı için şimdiden yüzde 30'luk bir talep topladıklarını belirten Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak, çok yakında satışa sunulacak olan bu bölümle birlikte projenin tamamlandığında yüzde 70 pirim yapması beklediklerini söyledi. 50 ile 500 metrekare arasında değişen dükkanlardan oluşan 29 adet ticari alanın bulunduğu WE Bulvar Çarşı, henüz satışa sunulmadan yüzde 30'luk bir ön talep topladı. WE Bulvar Çarşı'da birbirinden seçkin mağazalar, yemeiçme sektörünün temsilcileri yer alacak. 

İstiklal Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181