'We Haliç yatırımcısına yüzde 70 kazandıracak'!
2014'ten bu yana kentsel dönüşüm çalışmaları sürdürülen Gaziosmanpaşa'da dönüşüm bekleyen 18 bölge daha var. Ilgın İnşaat, Gaziosmanpaşa'nın dönüşümüne 1.2 milyar liralık yatırım bütçesi ayırdı.

YÜZDE 70 PRİM ÖNGÖRÜSÜ
Şirket, Gaziosmanpaşa Belediyesi'yle Türkiye'nin ilk master planlı kentsel dönüşüm projesi 'We Haliç'i inşa ediyor. Projeyle ilgili konuşan Ilgın inşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, inşaat bittiğinde bu evlerin yatırımcısına yaklaşık yüzde 70 kazandıracağını vurguladı. WE Haliç, 11 blokta bin 57 daire ve 27 mağazadan oluşuyor.

11 BLOKTA 1057 DAİRE
Sitede stüdyodan, 5+1'e kadar daireler var. Bu dairelerin büyüklükleri 50 ile 290 metrekare arasında değişiyor. Öte yandan projede 65 derslikli okul, yurt, 2 bin 500 kişilik cami ve kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna ve fitness bölümleri yer alıyor.

TARİHİ YARIMADA MANZARALI
WE Haliç, Pierre Lotti, Tarihi Yanmada ve Haliç manzarasına sahip. Proje, 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü'ne 15, Atatürk Havalimanı'na 15, Mecidiyeköy'e 10 dakika uzaklıkta, Eyüp Sultan Camisi'ne ise yürüme mesafesinde yer alıyor.

'EN PRESTİJLİ CADDE OLACAK'
İbrahim Halil Yanmaz, "WE Haliç, IBB ve Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin prestij cadde ilan ettiği, Gaziosmanpaşa ve Eyüp'ü birbirine bağlayan Islambey Caddesi'nin en stratejik noktasında. Uzmanlara göre burası Gaziosmanpaşa'nın en prestijli caddesi olacak. Projemiz aracılığıyla bu cadde üzerinde mağazalar, kafeler ve restoranlar olacak" dedi.

Posta 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181