Wen Levent Residence lokasyon!
İstanbul Levent'te konumlandırılan Wen Levent Residence lokasyon bilgisini sizler için araştırdık.

1+1 ve 2+1 daire tiplerinden oluşan Wen Levent Residence lokasyon bilgisi belli oldu. Wen Levent harita ve Wen Levent Residence konum bilgisi şu şekilde; 

12 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Wen Levent Residence projesinde çocuk oyun alanı, spor salonu, bahçe, kafeterya, otopark bulunuyor.​ Wen Levent Residence projesi 126 adet konuttan oluşuyor. 14 katlı tek blok olarak tasarlanan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Genyap İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje İstanbul'un iki yakasını birbirine bağlayan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsüne kolay erişime sahip olması ile dikkat çekiyor. İstanbul Sapphire ve Büyükdere Caddesine sadece 450 metre uzaklıkta bulunan proje metro ile havalimanına sadece 30 dakika mesafede yer alıyor.

Wen Levent Residence lokasyon ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Wen Levent Residence teslim tarihi? Tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181