Yeniköy Konakları son durum Eylül 2020!
Yeni Yapı imzası ile ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Yeniköy Konakları son durum Eylül 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

Eyüp konut projeleri arasında yer alan Yeniköy Konakları son durum Eylül 2020 detayları belli oldu. Yeniköy Konakları son hali Eylül 2020 görselleri için tıklayınız.

Daire büyüklüklerinin 85 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Emlak Konut Yeniköy Konakları projesindehem şehrin hem de doğanın ortasında bir hayat sürmeyi mümkün kılıyor. 

35 bin 856 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Yeniköy Konakları daire seçenekleri arasında 2+1,3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Yeniköy Konakları projesinde 362 konut ve 12 adet ticari ünite yer alıyor. 

Yeniköy Konakları son durum Eylül 2020 detaylarını sizler için derledik. Yeniköy Konakları inşaat seyri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yeniköy Konakları nerede? Tıklayınız.
Yeniköy Konakları teslim tarihi? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181