Yeşilce Towers konum!
69 daireden oluşan Yeşilce Towers konum bilgisini sizler için araştırdık.

Kağıthane konut projeleri arasında yer alan Yeşilce Towers konum bilgisi belli oldu. Yeşilce Towers Kağıthane lokasyon ve Yeşilce Towers Kağıthane harita için tıklayınız.

Tek blok olarak inşa edilen proje 900 metrekare arsa üzerinde konumlandırılıyor.  Kağıtane Yeşilce Mahallesi'nde konumlandırılan Yeşilce Towers Kağıthane projesinde fitness, buhar odası, sauna, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları, kamelya tasarlanıyor.Tek Trend Yapı tarafından inşa edilen  proje Yeşilce Mahallesi'nde yer alıyor.

2+1, 3+1 ve 4+1 daire dubleks seçeneklerinden oluşan projede daire büyüklükleri 133 ila 220 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yeşilce Towers projesi detaylı daire büyüklükleri şu şekilde;
2+1 daireler 133 metrekare brüt, 78 metrekare net
3+1 daireler 220 metrekare brüt, 145 metrekare net

Yeşilce Towers konum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yeşilce Towers fiyat için tıklayınız.
​Yeşilce Towers teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181