Yuvam Bahçeşehir Evleri telefon!
Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup tarafından hayata geçirilecek olan ​Yuvam Bahçeşehir Evleri telefon bilgisini sizler için araştırdık.

Yuvam Bahçeşehir Evleri telefon bilgisi belli oldu. Yuvam Bahçeşehir Evleri iletişim bilgisi şu şekilde;

Yuvam Bahçeşehir Evleri adres : Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Esenkent Bahçeşehir Yolu Caddesi / Pazartürk Caddesi kesişimi Başakşehir / İstanbul
Yuvam Bahçeşehir Evleri telefon : 444 88 40​

2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer alacağı projede daire büyüklükleri 75 ila 125 metrekare arasında değişiklik gösterecek. İstanbul'un Bahçeşehir ilçesinde konumlandırılacak olan Yuvam Bahçeşehir Evleri projesinde Günün 24 saati güvenlik, açık-kapalı otopark, spor salonu, sosyal alanları, oturma alanları, oyun yerleri, çok amaçlı spor alanları, ticari alanlar ve 22 bin metrekare peyzaj alanı bulunacak.

Bahçeşehir yeni konut projeleri arasında yer alan projenin içerisinde 5 bin metrekare büyüklüğünde doğal koru alanı yer alıyor. Küçükçekmece gölü manzarasına sahip olacak Yuvam Bahçeşehir Evleri projesinin ilk etabı toplam 752 konut ve 16 mağazadan oluşuyor. 

Yuvam Bahçeşehir Evleri telefon bilgisini sizler için derledik. Yuvam Bahçeşehir satış ofisi ile ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Yuvam Bahçeşehir Evleri fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181